Betalingsvoorwaarden

- Afspraken dienen contant of per pin te worden afgerekend na afloop van de behandeling.

- In verband met de voor u gereserveerde tijd worden ook afspraken waarbij u niet, of te laat bent gekomen in rekening gebracht. U krijgt in dat geval een rekening thuis, met een betaaltermijn van 14 dagen. Afzeggen valt onder "eigen verantwoordelijkheid", ongeacht de reden(dus ook bij ziekte, weers- en verkeersomstandigheden).

- U krijgt als extra service een bevestiging van uw afspraak via de email. Het niet hebben ontvangen of hebben gelezen van deze bevestiging heeft geen invloed op het bovenstaande.

- Indien u minimaal 24 uur van te voren afzegt, hoeft u de afspraak niet te betalen. Een afzegging kan telefonisch of via de online agenda. Een wijziging of annulering via de online agenda is niet gelukt als u daar niet meteen een bevestiging van krijgt via de email.

- U krijgt meteen een declaratie mee, die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten, in het aanvullende pakket. Of en hoeveel er wordt vergoed, hangt af van het door u afgesloten pakket. U kunt het beste zelf bij uw verzekeraar informeren of en hoeveel er wordt vergoed.  

- De tarieven kunt u hier bekijken